Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Dörrar
Filter
Visar 42 produkter
Visar 1 - 30 av 42 produkter

Dörrar

Smålandssnickerier erbjuder hållbara och kvalitativa dörrar som tillverkats med stolthet och kärlek till råmaterialet i Smålands djupa skogar. Våra kvalitativa dörrar håller hög klass till ett bra pris och som passar för ditt köp. Vi väljer noga ut vårt sortiment för att våra dörrar skall hålla hög klass till ett bra pris. Välj en dörr från oss så hjälper vi dig med ditt köp så att du blir nöjd med både pris och kvalitet.

Vi har jobbat med våra leverantörer under en längre tid och vi arbetar med kvalitativa dörrar från NTech och Bor som tål olika typer av väder och klimat till ett bra pris och där du som kund väljer de dörrar som passar bäst för ditt köp och ändamål.

Köp dörrar till bra priser

Smålandssnickerier erbjuder ett urval av dörrar med hög klass och kvalitet med olika typer av kulörer samt tillval av ID – lock och möjlighet till sparkplåt. Dörrar från Smålandssnickerier håller hög säkerhetsklass oavsett pris och håller hög säkerhetsgrad mot inbrott för att du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt köp.

Ett köp av dörr från oss på smålandssnickerier kommer att höja standarden på din bostad och ge ett snyggare intryck av din bostad. Ett köp av en kvalitativ dörr från smålandssnickerier till bra pris kommer att hålla under många år och ge många positiva egenskaper.

Smålandssnickerier har en lång och trygg erfarenhet samt kunskap inom byggbranschen och hjälper gärna till med er val av dörrar. Vi på Smålandssnickerier arbetar för att du som kund ska få dörrar till ett bra pris och hitta dörrar som passar efter dina behov. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Tillagd i kundvagnen