Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Dörrar
  3. Fönsterdörrar

Fönsterdörrar

Fönsterdörrar

En snygg och stilren helglasad fönsterdörr i trä/aluminium höjer både utseendet av din bostad och öppnar upp ditt hem. I dagens bostäder har fönsterdörren blivit en mycket populär produkt som både höjer standarden och ger ett mycket snyggt utseende samtidigt som man får ett bra ljusinsläpp. Du kan även välja en fönsterdörr med bröstning i trä/aluminium om detta skulle passa din bostad bättre.

Vi erbjuder i dagsläget en helglasad och en bröstad fönsterdörr ifrån NTech gjord av trä/aluminium i högsta kvalitet till ett bra pris. Denna fönsterdörr ifrån NTech har utvecklats under flera decennier och håller toppkvalitet i design, prestanda och säkerhet. Våra fönsterdörrar som vi säljer här på Smålandssnickerier är utformade för att vara barnsäkra, skydda från inkräktare och sörja för en säker flykt vid brand.


Helglasad eller bröstad fönsterdörr i trä/aluminium till bra pris.

Denna fönsterdörr finns i dagsläget i två kulörer, vit och klarvit och vi säljer enbart produkten i trä/aluminium. Färgerna ger dig en snygg och stilren atmosfär som även är lätt att rengöra och anpassa till din omgivning.

Fönsterdörr, eller som många kallar det altandörr, ger dig en bra tillgång till din tomt eller balkong. Välj därefter gärna till en helglasad fönsterdörr för att få den bästa utsikten. Vår helglasade fönsterdörr ger dig rikligt med ljusinsläpp, utmärkt utsikt och såväl som trygg säkerhet till ett bra pris.

Tillagd i kundvagnen