Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Dörrar
  3. Pardörrar

Pardörrar

Filter
Visar 1 produkt
Visar 1 - 1 av 1 produkt

Pardörrar

Vi på Smålandssnickerier erbjuder endast pardörrar av högsta kvalitet till bra priser och som tillverkats med stolthet och en kärlek till råmaterialet. En snygg pardörr höjer utseendet av din entré och i kombination med dina fönster skapar detta en fin framsida. Att välja en pardörr till din bostad gör att du får en välkomnade entré och om du samtidigt väljer en pardörr som kombineras med ett snyggt fönster så får du en trevlig framsida. I dagsläget erbjuder vi våra snygga pardörrar i sju olika kulörer vita, klarvita, gråa, ljusgråa, mörkgråa, svarta och silvermetallic. Pardörrarna passar till dom flesta hustyperna och är lätta att matcha till dina snygga fönster.


Snygga pardörrar i kombination med fönster höjer entrén


Idag erbjuder vi på smålandssnickerier pardörrar ifrån Bor. Vi har många olika Pardörrar som passar till olika hustyper och även pardörrar med olika fönster i. En pardörr med fönster i öppnar upp ditt hem och skapar samtidigt ett bra ljusinsläpp till din bostad. I bor har man tillverkat dörrar av hög kvalitet i många år och man strävar alltid efter att bli bättre. En pardörr tillsammans med snygga fönster gör att du får en ståtlig entré och även väldigt välkomnande framsida.


Smålandssnickerier har stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom byggbranschen. Vi hjälper gärna till med ert val av pardörr. Tveka inte att höra av dig till oss om det gäller priser eller någon annan fråga så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Tillagd i kundvagnen