Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Dörrar
  3. Skjutdörr/Parskjutdörr

Skjutdörr/Parskjutdörr

Skjutdörr/Parskjutdörr

Köp en skjutdörr eller en parskjutdörr i trä/aluminium från oss på smålandssnickerier till bra priser. En snygg skjutdörr eller parskjutdörr i trä/aluminium höjer standarden på hela din bostad. Vi erbjuder högkvalitativa parskjutdörrar och skjutdörrar i bästa kvalitet gjorda av trä och aluminium.

En skjutdörr eller parskjutdörr öppnar upp ditt hem och du kan få en helt annan känsla av din bostad med denna snygga produkt. Du kommer att få ett fantastiskt ljusinsläpp och samtidigt kunna ge en mer rymlig känsla i ditt hem.

Köp en skjutdörr eller en parskjutdörr i trä/aluminium till ett bra pris

Våra snygga skjutdörrar och parskjutdörrarna som vi på smålandssnickerier erbjuder i dagsläget kommer ifrån NTech sortimentet. Skjutdörren glider på förseglade kullager. Detta gör det enkelt att öppna och stänga till, även med större dörrar. NTech tillverkar skjutdörrar av högsta kvalitet och med en god säkerhet så att du som kund ska känna dig trygg.

Vi erbjuder enbart en skjutdörr i två kulörer i dagsläget, vit och klarvit. Skjutdörrarna och parskjutdörrarna har tre glas med energiglas och argon mellan rutorna som standard och tillverkar i trä/aluminium. Smålandssnickerier har stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom byggbranschen. Vi hjälper gärna till med ert val av skjutdörr. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt! oavsett om det gäller frågor angående våra priser eller någon annan fråga.

Tillagd i kundvagnen