Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Fönster

Fönster

Vi på Smålandssnickerier erbjuder högklassiga, trygga och snygga fönster i trä/aluminium till ett bra pris för att passa till ditt hem.

Vi på Smålandssnickerier erbjuder hållbara och kvalitativa fönster som tillverkats med stolthet och kärlek till råmaterialet i Smålands djupa skogar. Vi värderar kvalité och erbjuder högklassiga fönster från Tanum och NTech till bra priser. Tanum och NTech besitter en stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom fönsterbranschen.

Fönsterna från oss kommer göra att ditt hem får ett lyft både utseendemässigt och samtidigt sätta din personliga prägel på fasaden. Vi erbjuder fönster som höjer standarden och skapar ett naturligt ljusinsläpp som är viktigt för vår livskvalité. Det kommer även möta ditt krav på isolering, design och pris.

Köp fönster i trä/aluminium till ett bra pris

Smålandssnickerier erbjuder snygga fönster som är 3-glasade och tillverkade av fura, med utvändig aluminium, vilket gör dem nästintill underhållsfria med en längre livslängd till ett bra pris. Vi erbjuder enbart fönster med låga U-värden. I vårt sortiment företer vi snygga fasta fönster och vridfönster i två olika kulörer, vit och klarvit.

Vi har noga valt ut vilka fönster som vi säljer idag för att vi enbart vill erbjuda högkvalitativa produkter. Våra fönster ifrån Ntech och Tanum håller högsta klass inom fönster branschen och är konstruerade för att klara svårare klimat än det svenska.

Fönsterna har under många år utvecklats för att bli så säkra som möjligt och skydda så bra som möjligt för att hålla inbrottstjuvar borta. Fönsterna har även konstruerats för att vara så barnsäkra som möjligt och även kunna vara en säker flyktväg vid brand.

Smålandssnickerier har stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom byggbranschen. Vi hjälper gärna till med ert val av fönster som är tillverkade i trä/aluminium till ett bra pris. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Tillagd i kundvagnen