Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Fönster
  3. Fasta fönster

Fasta fönster

Fasta fönster

Köp 3-glasade fasta fönster i trä/aluminium hos oss på Smålandssnickerier. 3-glasade fasta fönster kan vara ett bra komplement till din bostad. Ett fast fönster är ett fönster som inte är öppningsbart men kan kombineras med andra fönster på platser där du vill ha utsikt/ljusinsläpp men där du inte behöver ha möjlighet att öppna. Det passar även perfekt att montera ett fast fönster bredvid ett öppningsbart om man inte behöver öppna alla fönster.

Det funkar även utmärkt att ha ett fast fönster som en smart lösning inomhus. Ett fast fönster är ett klimatsmart val om du vill ha ett bättre ljusinsläpp och en bättre utsikt utan att det ska påverka din elräkning. Ett fast fönster har bättre isolering än ett öppningsbart fönster.

Köp 3-glasade fasta fönster i trä/aluminium till ett bra pris

Vi på smålandssnickerier erbjuder i dagsläget 3-glasade fasta fönster i trä/aluminium från NTech och Tanum som bägge har en lång erfarenhet inom fönster branschen. Vi har fasta fönster i trä/aluminium i färgen vit och klarvit i dagsläget. På våra fasta fönster i trä/aluminium är standard att det är glas med energiglas och argon mellan rutorna.

Smålandssnickerier har stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom byggbranschen. Vi hjälper gärna till med ert val av fasta fönster. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Tillagd i kundvagnen