Proffs på fönster sedan 1984
  1. Hem
  2. Fönster
  3. Vridfönster

Vridfönster

Vridfönster

Vi på Smålandssnickerier erbjuder högklassiga 3-glasade vridfönster i trä/aluminium till ett bra pris för att passa till ditt hem.

Smålandssnickerier erbjuder hållbara och kvalitativa vridfönster i trä/aluminium som tillverkats med stolthet och kärlek till råmaterialet i Smålands djupa skogar. Vi värderar kvalité och erbjuder högklassiga vridfönster från Tanum och NTech. Tanum och NTech besitter en stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom fönsterbranschen.

Vridfönster är extra bra när det kommer till möjligheten till att putsa ditt vridfönster både på utsidan och insidan samtidigt som du står inomhus. Våra vridfönster är smidiga att vända 180 grader. De är även smidiga då du på ett enkelt sätt kan öppna dina vridfönster och vädra. Våra vridfönster skapar ett naturligt ljusinsläpp som hjälper till att skapa ett trivsamt hem.

Köp 3-glasade vridfönster i trä/aluminium till ett bra pris

Smålandssnickerier erbjuder vridfönster i 3-glas som är tillverkade i trä/aluminium till ett bra pris. Våra vridfönster i 3 – glas är tillverkade i trä/aluminium vilket gör dem nästintill underhållsfria och med en längre livslängd till ett bra pris.


Ett par snygga vridfönster ifrån smålandssnickerier kommer att höja hela din bostad och göra din fasad mer elegant och fräsch. Det är inte bara din fasad som kommer att bli snyggare utan även inifrån kommer ett vridfönster ses som en snygg detalj. Det är alltså inte bara utsidan som blir snyggare av ett vridfönster utan det kommer även att öka ljusinsläppet, ge dig en elegant utsikt och hjälpa dig med att minsta energiförlusten.

Våra snygga vridfönster har även utvecklats till att bli så säkra som möjligt emot inbrott men samtidigt även vara en säker flyktväg vid. Vridfönsterna har även designats för att vara så barnsäkra som möjligt.

Smålandssnickerier har stor kunskap med en lång och trygg erfarenhet inom byggbranschen. Vi hjälper gärna till med ert val av vridfönster som är tillverkade i trä/aluminium till ett bra pris. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Tillagd i kundvagnen