Proffs på fönster sedan 1984
Vanliga frågor
(FAQ)
Leveranstid
Leveranstiden kan variera på dom olika produkterna. Den generella leveranstiden står i produktbeskrivning. Skriv till vår kundtjänst mail för mer exakt information gällande leveranstiderna.
Frågor/hjälp vid beställning
Har du frågor till oss eller behöver du hjälp med att beställa eller söka efter andra produkter som inte ligger ute på E-handeln? Då når du oss lättast på vår mail: kundtjanst@smalandssnickerier.se
Hur betalar jag?
När du beställer varor från Smalandssnickerier.se, sker betalning via vår samarbetspartner SVEA. När du väljer betalningsmetod kan du välja att betala direkt med ditt betalningskort, via faktura eller delbetalning. För mer information om ditt köp, hänvisar vi dig att besöka Svea.se. Där hittar du ytterligare information gällande betalning. Om SVEAs betalningsvillkor står i konflikt med våra, gäller SVEAs villkor för betalningen.
Vårat sortiment?
Vårt sortiment på Smalandssnickerier.se är under konstant utveckling och vi arbetar med att lägga upp fler produkter, tillval och varumärken. Har du önskemål som inte ligger uppe på E-handel, kan du höra av dig till vår kundtjänst på: kundtjanst@smalandssnickerier.se så vi kan hitta den bästa lösningen för just dig.
Kan jag beställa utanför Sverige?
Nej. I dagsläget erbjuder vi endast leveranser inom Sveriges gränser.
Tillagd i kundvagnen